Interior – Brelin building

My translation of the 1972 article goes like this:  ” The network of circulation spaces owes its ‘ rustic ‘ appearance  to the flooring of  Vaugirard brick paviours, enhanced through discreet and judicious lighting above each entrance.”  

I like the varnished timber benches and the industrial scale fenestration; on a sunny day it is a gloriously warm place to sit and dream of skiing down the Masse slopes opposite.

Corridor  - Brelin building

Corridor – Brelin building

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s